Vilken dag det blev för Kevracing! Ski Ladies GP1 körde först och Jonna följde upp gårdagens resultat i pole med en seger i moto 1. Väldigt kul efter ganska nervös morgon för oss päron.

Smolket i bägaren var Sofies moto där vi verkligen såg hur hon kämpade med sin onda handled. Hon hade ingen kraft att hålla emot vilket påverkade hennes racing stort. Det har inte släppt under dagen så det är troligtvis vila som gäller imorgon ❤️.

Ski GP1 körde direkt efter och Daniel tog holeshot och körde sedan som aldrig förr och vann sin första heatseger i UIM-serien. Stort grattis! Kevin var på andraplats och körde upp sig från att ha legat 4:a ut från start. Han gjorde en omkörning som bara han kan på yttersidan i en högfartskurva.

Imorgon kör ladies först kl 10 och GP1 direkt efter. Missa inte detta!