Det har varit en annorlunda erfarenhet att komma hit. Efter en lång resa till Jakarta, som startade på tisdag, be tog vi inrikesflyg till Siborong-borong och var framme vid 11-tiden på torsdag. En välkomstkommitte’ tog emot oss med den lokala polischefen i spetsen. Vi fick fina sjalar, kaffe o lite tilltugg innan det var dags för buss till tävlingsplatsen i staden Balige.

Det är väldigt spartanskt och smala dåliga vägar och de har vänstertrafik. Otroligt grönt med många vackra växter i full blom.

Allt vårt bagage försvann under onsdagen och vi fick besked under natten att det hittats men inte när vi kunde få det. Sofie fick låna ihop utrustningen så hon kunde träna under dagen. Lyckan var stor när det kom kring lunchtiden fredag.

Alla är otroligt hjälpsamma och vänliga och vi har fått en assistent som hjälper oss med skjuts och om vi behöver något. Hon skickar meddelande om lunch och kommer sedan med leverans till tältet.

Robert får sjalen efter vi landat

Det är ett otroligt vänliga och omtänksamma människor som hejar och pekar vart man skall gå. Blev helt överrumplad när jag gick utanför området och alla skulle hälsa och ta kort. Det var inte så lätt att t sig till butiken o handla😂

Solnedgången var magisk och vi hoppas klara oss från regn imorgon. Det värsta kom inatt då det var översvämning överallt.

Janina o Sofie