Dagen började med träning och kval för kvällens slalom. Det gick bra för Sofie och hon kvalade in med fjärde bästa tiden. Därefter var det dags för pole och det gick också bra och Sofie fick tredje tiden. Eftersom Ski ladies är först blev det några timmar med vila och mat innan det var dags för första heatet.

Vi hann också med FaceTime med Jonna som startade dagen hemma i Sverige med livestreaming och hundmys.

Det är första gången med den här typen av bryggstart och en utmaning är att få ut allt vatten så det inte sugs in i motorn vid starten. När starten gick fick Sofie stopp på motorn och var sist ut. Hon blev ändå femma och vi tycker att hon körde väldigt bra och inte tappade utan jagade i hela heatet. Bra kämpat!

Jag har varit i närbutiken o köpt fryst pommes frites för att kyla musklerna i armarna som så snabbt bildar knutor när de varit så spända. Robert assisterade vid inslagningen. 😂

Det är lika roligt varje gång vi kommer utanför området. Alla vill ta kort och är väldigt nyfiken på de bleka jättarna. Det tar en evighet att ta sig fram till och igenom butiken.

Vi får snart se vad morgondagen har för överraskningar. Klockan är kvart i tre på natten här nu o Håkan har fått magen utslagen. Det är otroligt lätt att få i sig bakterier här och jag hoppas verkligen han blir bättre.