Det var dags för årets sista heat och avslutning på en lång säsong som startade första helgen i maj i Portugal. Vilken sanslös avslutning det blev. Jonna tog sin första Grand Prix vinst någonsin efter att ha tagit starten och höll sin placering ända in i mål. Hon vann tävlingen och kom tvåa i World Championship.

Sofie körde suveränt och blev trea i sista heatet hårt uppvaktad av Krista och Jasmiin. Hon slutade 5:a på dagens tävling och femma totalt. Hennes formkurva är på uppåtgående och sporrar till nya utmaningar framöver.

För Kevracingteamet/ familjen som vi haft sedan 2014, gick det alldeles strålande. Daniel 2:a, Kevin 1:a och Jonna 2:a i totalen. Kevin och Jonna vann båda Grand Prix of Sharjah.

Hur bra gick det inte gör Orust Jetskiklubb? I totalen hade vi i Ski ladies GP1 Emma 1:a, Jonna 2:a och i RunaboutGP1 Samuel 2:a. I Grand Prix of Sharjah- Ski ladies GP1 Jonna 1:a , Emma 2:a och Runabout GP1 Samuel 2:a med farsan Johan bakom sig på 3: e platsen. Fantastiskt resultat för en liten klubb i kalla Norden.

Det har sannerligen varit en resa sedan Jonna bröt armen här 2017. Från att vi i måndags var osäkra att de skulle kunna tävla till den racingen de presterade idag kräver lite tid att smälta för oss päron 🍐.