Det var F-1 båtarnas tur att köra idag. Vi har varit på besök hos Victory teamet och hälsat på Chris och Kevin. Det är en imponerande verksamhet och otroligt mycket kunskaper och hantverk som läggs ner i sex olika racingformer på vattnet , varav jetski är en.

Den äldre racinggenerationen var nöjda och uppskattade besöket. Tjejerna har haft kusin Sandra och andra gemensamma vänner med oss här och det har varit ett väldigt skönt och tryggt stöd.

Skall vi prata lite racing ändå idag så fick F1 föraren Jonas Andersson från Sverige P1 idag och startar på bästa platsen på lördagens final. Han har chans att ta hem hela VM så vi skall heja ordentligt.

Anders Keller som skadades i moto 2 igår har fått positiva besked och kommer förhoppningsvis från intensiven till en vanlig avdelning idag. Om inget oförutsett händer skriva han ut under morgondagen.