Det blev inte vårt race, det slutade med sjukhusvistelse och därav inte uppdaterat denna sida…

Första heatet gick bra för Jonna med en 2: plats men när hon kom upp så upptäckte vi att det ”skramla” i motorn. Blev till att byta alla 4 kolvar på rekordtid och Jonna hann köra 300 meter i starten i heat 2 då hon vurpade och bröt överarmen på 3 ställen. Vild ambulansfärd, operation och 2,5 dygn på sjukhus i Sharjah.

Sofie hade problem med sin maskin i första heatet då den bara stoppade ibland, vi kunde inte finna felet. I andra heatet fick vi hastigt byta till en lånemaskin som hon inte alls gillade inställningarna på och sista heatet fick hon köra Jonna`s. Både i heat 2 & 3 var hon alltså tvungen att starta sist pga maskinbyte, resultaten blev 5-6-6 och slutresultatet blev ändå en 5:e plats totalt detta race och det får man vara nöjd med med tanke på allt strul och att Sofie startade sist i två heat.

Jonna låg på 3:e plats i VM inför detta race och var på god väg upp till 2:a plats men det blev till slut en 5:e plats i VM. Sofie slutade på 7:e placering total i VM. Nu glömmer vi detta race och siktar på 2018 !

Jonna tränar Rehab och i skrivandes stund är de båda med 13 andra från OJK på Fuerteventure på träningsläger med Henrik Bramsved.