Vi hinner inte alltid uppdatera då det blir sena kvällar, igår fredag var det racing till solnedgång, hem i duschen, packa ur, tvätta, meka lite och direkt till prisutdelningen. Tillbaka i huset strax före midnatt rätt i säng och upp 05:30… Så är det varje dag, antingen mekar vi eller lagar/plastar på kvällarna, alla hjälper varandra, kul är det !

Kort resume av dag 5-6.

Emma körde ju klart Junior på fredagen, det var ett starkt startfält men hon lyckades trots en dålig start i ett av heaten ta totalt 5:e platsen.

Idag lördag har Emma-Nellie kört Junior Limited, också ett starkt startfält med många duktiga, i första heatet blev hon 7:a.

Jonna och Sandra körde sitt första heat i den största damklassen Womens Pro-Am limited. Där står japanskor, amerikanskor, Canadensare, Thailändare m,m och 2 snabba svenska tjejer. Det var Pole position heatet där man kör om placering till första riktiga heatet. Bägge fick dåliga starter men lyckades klättra flera placeringar och Jonna blev 5;a och Sandra 7:a och kan därmed få välja hyfsade startpositioner på första heatet på söndagen.

Imorgon söndag kör Sandra & Jonna sina två heat, Emma-Nellie kör sitt sista i Junior Limited.
Har ni möjlighet kan ni följa oss på livestreamningen på www.ijsba.com.

DSC_0367 DSC_0559 DSC_0574