Sofie har långsamt tagit sig tillbaka efter tre handledsoperationer och många timmar med rehab. Det har periodvis känts hopplöst men skam den som ger sig och nu är hon på G igen.

I helgen skall Sofie prova att köra en lokal klubbtävling i Österrike. Vi har varit försiktiga med att skriva om tävlingar, träningar av lite oro att hon skall råka ut för ett bakslag. Resultaten har inte heller varit viktigt eftersom den stora vinsten har varit att inte få inflammation i handlederna igen.

Vi är i en sjö nära Pöchlarn och har Kevin med för att träna, testa och göra iordning maskinerna inför en större tävling i Vichy, Frankrike sista helgen i juli.

Jag var lite orolig över varmt väder eftersom appen visade 37 grader. Lyckligtvis fanns det ett Vichy även i USA och dit vi skall är det mer vanligt temperatur nästa helg. Väldigt tacksam att jag såg fel, även om jag hann skrämma upp fler som skall med på resan 🤣