Jag kopierar Håkans text från Facebook nedan som beskriver helgen väldigt bra.. Vilken comeback efter det långa uppehållet! Det har varit både omtumlande och känslosamt. Jag är på väg hem nu efter tre veckor, medan de andra tre åker vidare till ytterligare en tävling i Polen. Sofie vilar handleden och satsar på World Championship.

Jonna vinner Grand Prix of Hungary!
Med 2 heatvinster och en andra plats denna helg i Levelek, Ungern säkrade hon även andra platsen totalt på Europamästerskapet.
Jonna är i fin form och det visade sig då hon hade bästa varvtiden denna helg, 1 sekund bättre än bästa killen som råkar vara coachen och teamägaren Kevin…
Sofie kunde inte köra idag pga skadad arm, lite surt med tanke på att hon blev 3:a på första deltävlingen med sin första heatvinst och hade läge att vara på pallen men när handen är som spaghetti går det inte att hålla sig fast i något som gör 0-100 km på mindre än 5 sekunder…det blir nu vila och rehabilitering till september och VM i italien för Sofie.
Kevin vann denna helg och Europamästerskapet totalt.
Denna helgen valde Kevin en annan maskin än den hann vann på sist och det gick ju bra även det.
Daniel blev 2:a denna helg med 2 heatvinster och 7:e plats i helgen och blev då 4:a totalt i Europamästerskapet.
Vi lämnar nu Ungern under måndagen för att åka till Polen igen och köra ytterligare en stor tävling som börjar redan på onsdag med träning och heat 1 på torsdag. Tack alla hemma som stöttar och hjälpt till med allt ifrån skött firman, byggt skotrar till hundpassning😃