Det har varit varmt på hela vår resa men priset tar Ungern 🇭🇺. Här är en tryckande värme och bara drygt 30 grader. I går hade det varit 37.

Vi började köra från Wiener Neustadt kl 5 i morse efter ett par härliga dagar hos Kevin. Väldigt mycket märkning-testning, tvättning och trevlig samvaro.

Det har varit fantastiska kvällar när vi suttit ute och ätit på lokala matställen. Det känns som att det var en evighet sedan och det känns hur mycket vi har saknat det, även om vi har varit väldigt lyckligt lottade under pandemin.

Sen middag på familjerestaurangen med Österrikes specialitéer.

Vi cyklade också downhill i ett gammalt skidområde med olika banor ovh svårighetsgrader. Kändes lite speciellt att åka knapplift med cykel 🙃. Vi passerade samhället St Corona. De hade gjort om sin stadsskylt så den såg ut som ett särskilt virus 🦠 som vi lärt oss allt om sista året. Väldigt kul!

Tack Laura o Kevin för gästfriheten❤️

Nu laddar vi om för helgens tävlingar! Anmälan och besiktning är klara och imorgon startar träning och pole.

Vi hörs igen!