Sista heatet kördes för tjejerna på eftermiddagen. Även i detta heatet blev startordningen i stort sett samma som resultatet. Sofie och Jonna körde på ordentligt men gjorde var sitt misstag vid samma boj vilket gjorde att Jonna tappade en placering och Sofie fick en lång simtur.

Vi har varit väldigt glada att det blev två tävlingar i år och var taggade på racing igen. Diskvalificeringen på båda tjejerna i första heatet i Ungern gjorde att det var svårt att ta ikapp i EM mästerskapet bland flera jämlika förare och jetskis. Tjejerna har ändå varit nöjda med sin körning. Vi har som alltid lärt oss mycket och vi har haft väldigt roligt på resan. Stort tack till Levelek, Ungern och Elk i Polen för dessa race.

I dagsläget är det ovisst om det går att genomföra fler tävlingar i år. H2O som är promotor jobbar för fullt men det är svårt med större arrangemang i dessa tider. Vi hoppas på det bästa.

Nästa planerade tävling är ett Danskt mästerskap i början av oktober.