Det har varit en väldigt lugn dag. Tjejerna anmälde sig i morse när de öppnade vid 9. Paolo som sköter besiktningen var försenad så den startade inte förrän efter kl 14. Det har funnits gott om tid att träffas. Alla är lite försiktiga och det har varit ganska lätt att hålla avstånd trots att den lilla campingen är väldigt full nu. ?

Munskydd eller inte munskydd?

Diskussionen har varit stor hemma i Sverige varför vi inte inför munskydd när vi går ut. Kanske en lösning på det stora problemet. Här i Ungern måste man ha munskydd på sig när man är i affären eller inomhus och det har alla. Det är däremot nästan ingen som har på det ordentligt. Under näsan, på hakan eller kanske hängande från örat. Som lydiga nordbor gick vi runt med korrekt sittande mask och skyndade oss ut för att andas luft igen. Jag är nu övertygad om att det inte är en lösning och dessutom tyckte jag att de var sämre på avstånd i köer och bland hyllorna. Det blev en falsk trygghet istället för en påminnelse att hålla avstånd.

Imorgon förmiddag blir det testning men tjejerna kör träning och pole på eftermiddagen. Återkommer med lite mer bilder och resultat efter det.