Vi hade nog en väldig tur som kom iväg från Göteborg som vi skulle. Stormen tilltog under dagen med många inställda flyg och problem som följd.

Väl framme blev vi väl mottagna och hjälpta genom pass- och visumkontroll. Trots att vi sökt e-visum verkade det inte vara rätt eller fungerat som det skulle. Efter några turer fram och tillbaka var jag, Håkan och Mattias igenom och blev bjudna på kaffe och vatten medan vi väntade på Jonna och Sofie. Deras visum hade förlagts någonstans och det tog ett tag innan de hittades. Med all hjälp och service så blev upplevelsen väldigt positiv trots att inte mycket fungerade?.

Damen som hjälper oss frågar om vi inte är väldigt stolta över tjejerna och vi svarar att det är vi såklart. Hon säger då att de är så duktiga tack vare oss och att hon ser på oss att vi också cyklat väldigt mycket för vi ser så atletiska ut. Då förstår jag att hon tror att Aquabike är cykling ? och visar henne ett par bilder på vad jetski är. Det blir väldigt kul och nästa tillfälle vi träffas har hon googlat tjejerna och gratulerar Jonna till vinsten i Sharjah.

Idag är det dags att vara turister. Spännande med ett nytt land.