Under veckan som kommer är det dags för tredje VM-deltävlingen i Qingdao i Kina. Vår vana trogen har vi lyckats dra på oss lite förkylningar i familjen och vi har fullt upp att undvika varandra och hoppas att inte även Jonna blir sjuk. Sofie har haft otur, men vi hoppas hon är frisk till nästa vecka och att det skall stanna där. 

Vi har Kristian Stenborg med som mekaniker i Kev-racing och det känns tryggt. Det är alltid något som händer så det är skönt att vara förberedd:). 

Tävlingarna startar redan på torsdag med Pole-heaten. Det är stora nivåskillnader i havet pga tidvatten och det gör att vi har ett begränsat antal timmar att tävla på varje dag. Det blir bara ett heat om dagen och tävlingarna blir på fyra dagar istället för tre som det brukar vara.

Jag har sökt lite på 4-miljonersstaden Qingdao och döm av min förvåning när en av de största besöksattraktionerna var ett Tyskt ölmuseum. Staden har varit en tysk koloni och flottbas och det skall vara många stadsdelar som ser europeeiska ut. Det skall bli spännande att se…

[/et_pb_text]
[/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]