Deltävling 2 i Europa mästerskapet är avgjord och det har gått riktigt bra för Jonna & Sofie. När vi anländer till Levelek i Ungern är det över 35 grader varmt, på tävlingsdagarna blev det ytterliggare några grader så det blev en tuff helg för alla. Man står still och svetten rinner, börjar man meka eller puta runt skotrar så forsar det, Tänk er då de som kör 17-18 minuter på maxpuls…
Platsen var jättebra med en populär wakeboard bana och restauranger runtomkring, vattnet var nog närmare 25 grader också så nån riktig svalka var det inte.

Det var en enormt stor bana och starten blev som vanligt viktig,
Jonna blev totalt 2:a i slutresultatet med heatplaceringar 2-2-3.
Sofie blev totalt 3:a i slutresultatet med heatplaceringar 3-4-2.
Vann gjorde Estniskan Jasmin Yprays som hade nån kilometer mer i toppfart, det avgjorde denna gången.

En helg att minnas,bägge tjejerna på pallen ! Grattis till Jasmin !

Nu är hela Kev-racing teamet samlat på Headquarters i Wiener Neustadt strax söder om Wien i Österrike vid Kevin Reiterers sjö och träningsanläggning. Här skall tränas, testas, skruvas men vi skall också göra annat i teamet nu i närmare 10 dagar, för hoppningsvis många slappa dagar med bla vandring/cykling i alperna… Vi laddar alltså härnere inför sista EM-deltävlingen som går av stapeln 28-30 juni i Zagreb, Kroatien.
Det mycket tätt i toppen, Jasmin leder med 137 poäng, Jonna har 128, Emma 125. Så skall vi inte glömma uppstickaren Sofie som nu har kört ihop 115 poäng, allt kan hända !