Söndagen tog fort slut och uppdateringen blev lite sen?. Dagen kändes väldigt positiv då vi hade Sofies vinst i slalom från kvällen innan i ryggen. Det blåste väldigt med en vind från havet samtidigt som det var strömt åt motsatt håll. Båda tjejerna valde därför att träna på förmiddagen och prova på banan igen under de tuffare förutsättningarna.

När det äntligen var dags på eftermiddagen blåste det fortfarande men något mindre. Jonna startade som nr 4 i första raden och Sofie som första i rad 2.

Sofies start blev allt annat än bra då förarna på högra sidan inte höll sin linje och tog många metrar i starten som de helt enkelt släppte i starten. Hon kom ut runt 10:e plats men gjorde sedan en grym upphämtning och slutade på 6:e plats. Totalt 5:a i hela tävlingen.

Jonna fick en bra start och kom ut som nr två och lyckades hålla den placeringen in i mål, tidvis uppvaktad av både Jasmin och Estelle. Hon klättrade därmed en placering och slutade tvåa i tävlingen.

Det var också en väldigt lyckad helg för Kevracing ovan. Alla var på pallen!