Vi tackar Smartstoring för detta året som endast blev 3 race i denna serie. 
Jonna har haft ett rehab år så första tävlingarna var hon bland de sista men har nu på slutet fått en andra plats på Kings cup i Thailand början av december och i Sharjah denna vecka blev hon 3-4-3 i heaten vilket gav en 4:e plats totalt.
Sofie har också haft lite up and downs men blev 2:a på Europa mästerskapet i Penafiel, Portugal vilket var fantastiskt bra och tog sin bästa VM deltävling placering i Gallipoli, Italien med en 4:e plats. I Olbia blev det en krasch och ett sjukhusbesök, igen… Men allt var ok.
2019 ser det ut som 6 race så förutom Portimao i Portugal och Olbia på Sardinien kommer denna box att följa oss till Qingdao och Hongkong i Kina, Amaravati i Indien och till sist Sharjah igen. Då vi har bara en verktygslåda som denna men 2 förare så har vi rätt till att frakta med oss en till så vi får kanske utöka med en låda till dessa länder i Asien då massvis med frystorkad mat, havregrynsgröt, soppor m,m är bra att ha med…kinesiskt mat skall ätas untanför Kina !
Vi kommer troligen även köra EM som är 3 race i Portugal, Ungern och Kroatien.