Vi var tidigt på raceplatsen för fotografering och extra träning. De hade gjort en del ändringar i banan, så det var bra att köra träningen. Vi hängde sedan i depån och gjorde egen mat då restaurangerna var stängda. Deras fredag är som vår söndag då mycket är stängt mitt på dagen.

Jonna träffade en del sjukhuspersonal från förra året och de har intervjuat och fotograferat henne med personalen. De har också besökt vårt tält och hälsat på den oroliga mamman från förra året. Väldigt omtänksamma och hjälpsamma.

Jonna och Sofie kom lite efter i starten men efter några varv körde Jonna upp sig till en tredjeplats i dagens heat och slutade fyra i veckans tävling och femma på totala säsongen. Sofie hade svårt att fokusera idag och var väldigt slutkörd efter heatet. Hon slutade åtta i sista heatet, femma på veckans tävling och sjua totalt i VM.

Jag är tacksam att tävlingen har gått bra och alla är oskadda. Nu blir det ett uppehåll fram till maj så vi har tid att vila och förbereda oss för en ny säsong. Det är många duktiga tjejer och konkurrensen hårdare. Det bäddar för ett nervöst 2019!