Idag har vi kört heat 1 och 2. På förmiddagen startade Jonna som fyra i första startledet. Sofie startade som etta i andra startledet eftersom hon hade sjätte tid igår. De kom iväg bra hade flyt med sin körning. Jonna slutade trea och Sofie femma.

Under pausen mitt på dagen har vi ätit och vilat och på eftermiddagen var det dags för heat två. Jonna och Sofie kom ut som fyra och femma i starten och behöll platserna ända in i mål.

Vi har besök av kusin Jessica med pojkvän Sam och de har supportat och masserat vid behov ?. Kul att ha dem här. Jessica känner fortfarande många efter sina år som aktiv.

Imorgon kvalar båtarna och vi har en dag utan racing. Vi skall delta i en parad och ett möte senare på eftermiddagen. På fredag är det dags för oss igen och följ oss gärna på livestreamingen på fre kl 11 svensk tid. Det startar med herrarna i Ski GP1, därefter kör Ski ladies GP1.