Det har nu gått ett år sedan vi var här och tävlade sist och Jonna bröt armen. Jag, Sofie och vår mekaniker Dominik från Österrike packade upp tre skotrar, anmälde och besiktigade för samtliga i teamet. Det gick riktigt bra och vi tyckte att vi hade ordning på grejerna. Vi skojade med Håkan och smsade att det var problem och att Sofies skoter inte startade. När han gick av planet och fick meddelandet blev han väldigt stressad och när vi fick lite följdfrågor så tänkte vi att det nog var säkrast att tala om att det var ett skämt.

När de kommit fram och det var dags för testkörning så var det problem med båda skotrarna. Så roligt var vårat skämt?. Lite stress och felsökningar senare så fick de lokaliserat och åtgärdat problemen. Ni är vi på banan igen och är förberedda på förarmöte, träning och poleheat imorgon. Dags att sova tidigt ikväll.

Dags för lite konsultatition med Kristian Stenborg.