Jonna planerade att åka på semester till Lake Havasu under World finals. Efter vi kontaktat några vänner skulle hon få låna en maskin och hon fick möjlighet att tävla i klassen PRO AM ski women limited. Jag och Håkan bestämde oss för att komma efter och hjälpa till.

Lake Havasu var sig likt men vi saknade veckan innan tävlingen med förberedelse och möjlighet till semester i sol o öken.

På lördagen blev Jonna trängd i starten i pole heatet och fick simma lite. När hon väl kommit igång körde hon upp sig och slutade 9.

På söndagens moto 1 kom hon bra ut i starten men fick inte körningen att stämma och tappade placeringar under heatet. Vinden var hård och vågorna höga. Till moto 2 hade det lugnat sig något och hon körde bra och slutade 6:a. Totalt blev hon 8. Det var ett väldigt bra startfält med 14 meriterade förare. Största starfältet vi haft i en damklass.

Grattis till Emma som vann!