Nu är hösten här med besked. Sol och värme har bytts ut mot kraftiga vindar och lägre temperaturer. Träningen fortsätter ännu som vanligt på vattnet och de svårare väderförhållandena gör träningen tuffare. Vi har varit både i Lysekil och den nya banan i Stenungsund och tränat.
Tävlingsschemat har ändrats och tävlingen i Dubai i november har ställts in. Det fanns planer på att flytta till ett annat ställe, men igår fick vi besked att det inte blir någon tävling alls i november. Besvikelsen blir stor när planering och träningsupplägg måste läggas om. Jonna planerar köra två extratävlingar med World Finals i Lake Havasu och Kings Cup i Thailand. För Sofie blir nu nästa tävling i Sharjha, Förenade Arabemiraten i december. Det är tredje och sista tävlingen i World Championship.
Det är kanske inte hela världen då tjejernas säsong har varit lite knackig i och med Jonnas skada och att Sofie tagit studenten och pluggat mycket.

Årets stora framgång är hittills Sofies suveräna andraplats på European Championship i Portugal. (Tb i bilden nedan)
Vi ser därför mycket fram mot nästa år.