Vi anlände till hotellet Monte Carlo Bay tidigt på förmiddagen på lördagen. På presskonferensen visade man upp planeringen för Aquabike och F1 för 2018 och vinnare intervjuades och  insatser lyftes fram. De passade också på att visa upp Rivas elbåt. Dagen innan hade de haft en stor visning med prins Albert och inbjuden press. Båten var fin, men är man från båtbyggartraditionens Orust, är man inte så lätt att imponera på:)

Eftermiddagen gick åt till att fixa frisyrer och göra sig i ordning inför kvällen. Det kändes väldigt kul att få klä upp sig i långklänning och det kändes väldigt tjusigt att delta i det påkostade arrangemanget. Jonna prisades tillsammans med de andra som är rankade 1:a och 2:a efter säsongen 2017. Med tanke på att året slutade med en bruten arm och missad chans att stå på pallen för Jonna var detta en extra rolig tillställning. På kvällen bjöds vi på lite mingel och vid niotiden startade mat och prisutdelningar och höll på till efter midnatt. Fantastisk mat, underhållning, god stämning och många priser till bordet gjorde kvällen minnesvärd. Vi hoppas kunna komma tillbaka igen:)

Tack UIM och H2O för en grym kväll!

OJKs Christian Cagnard, Emma-Nellie Örtendahl och Lars Åkerblom prisades på galan för sina vinster och Jonna för sin 2:a placering i rankingen för Ski ladies GP1

Teamkamraten Daniel Svae Andersen tog emot pris för sin VM-vinst i Ski GP2 i Porto Cesareo, Italien.

Pristagarna i rankingen 2017