Vilken vecka vi har haft och Dubai Grand prix med UIM world Championship round 3 var ett fantastiskt event ! Så otroligt välorganiserat med över 100 funktionärer, direktsändning i Dubai tv och live streaming world wide.

Förarmöte tidigt på fredag morgon

Sofie och Jonna körde bra och slutade till sist på 6:e resp 5:e plats. Jonna var 4 i första heatet, 4:a i andra och blev trea i sista heatet och tack vare det ligger hon på tredjeplats totalt i världsmästerskapet. Sofie var startsnabb och var ute som 3:a i andra heatet men tappade ett par placeringar. Sista dagen hade Sofie dragit på sig en rejäl förkylning och troligen var det orsaken till att orken försvann lite fortare än vanligt även i de tidigare heaten. Så med tanke på detta körde Sofie otroligt bra !Sista heatet bjöd på de största vågorna vi kört i någonsin. Det blev ett tufft race för tjejerna men de var var ändå nöjda med sina prestationer.

En slagen hjälte som med förkylning försöker samla krafter att åka ut och möte vågor närmare 1,8 meter…

Lördag kväll och Gala dinner på Westin, över 300 personer och fantastiskt mat !

Stort tack till Kristian Stenborg för din tid, kunnande och stöd och trevliga sällskap ! Han har varit gladare än såhär (hela tiden) men här var vi nog lite trötta allihopa…

Organisatören H20 racing media center, 11 st härinne när bilden togs. Då tillkommer tv-crew på ca 10 st och lika många för live-streamingen, kör man världens bästa serie är det såhär det ser ut !

Vi tackar Dubai och alla som gjort detta oförglömligt. Final i Sharjah 18-20 december och då tar vi nya tag !

Avslutar med lite vy från 8:e våningen på hotellet, vi bodde på våning 40!