Ännu en spännande dag till ända, i heat 1 missade Jonna en boj och fick svartflagg. Då hade hon precis kört upp sig från 8:e till 6:e och höll att jaga ikapp nästa. Körningen är det inget fel på. Sofie blev 9:à i första heatet och var helt slut vid målgång, men körde bra. Andra heatet starta Jonna sist och började plocka placeringar och efter kört om 3-4 st hoppade en slang av och hon fick köra in till depån. Detta hände 2 giånger till och Jonna tappade några varv pga denna slang. I denna värme och det varma vattnet mötte vi nya utmaningar. 
 Det som var bra var att när hon körde ut varje gång så körde hon ikapp de andra. Så körningen finns. Sofie blev 7:à i sista heatet och stod på riktigt bra och lyckades trots att hon inte varit riktigt frisk att hålla några bakom sig i denna värme. Sofie har körningen men kör på ett originalskrov och får kämpa för ha grepp, vi behöver något bättre och stabilare till henne. 

Lars Åkerblom blev tvåa i den här värmen och Emma-Nellie fick ännu en seger.

Johan Johansson hamnade i en olycka i starten i första heatet och vi är tacksamma att allt gått bra även om han ofrivilligt får ett par extra dagar i Kina. 

Nu har vi packat ihop allt och skall på Gala dinner. 

Lämnar ett Kina som varit en mycket kul upplevelse och trevligt.