Idag har vi kört träning och pole position på andra deltävlingen här i Kina, 4:e deltävlingen i UIM Aquabike world championship I Liuzhou. Ett Liuzhou som vi gillar mer och mer. Det är extremt varmt, fuktigt och ingen vind och flera förare föll ihop efter pole position heatet i eftermiddags och mådde dåligt, däribland Sofie. Det är extremt varmt. 
Sofie klara ändå att gå vidare till kval 2 och körde väldigt bra och förbättrade sina tider väldigt mycket. Hennes jetski går saktare och är mer tungkörd än andras, men hon var nu bara 6-7 sekunder bakom 3-7:an som alla låg inom några sekunders mellanrum. Det blev en 8-9:e plats i pole så hon kommer att starta i andra startled imorgon. 

Det gör även Jonna som körde mycket bra och hade väldigt bra tider men som sagt så låg 3-7:e plats inom några sekunders mellanrum så det var tight. Jonna blev 6:à och startar då som nr 1 i andra startled. Vi har haft maskinproblem med Jonna’s och har även nu ikväll jobbat på den. Måste ut tidigt imorgon och testa för att programmera om den, igen.
Följ oss live på nätet, Dawn Dawson och Steve Michael kommenterar, de har en crew på 7 personer enbart för live-streamingen så promotorn h2o Racing satsar på oss o jetski, bättre än så blir det inte !

Heat 1 startar 04:00 svensk tid

Heat 2 startar 09:30 svensk tid
Damerna kör först, sedan herrar.