Första race dagen började väldigt bra för oss! Det började med ett pole position heat i klassen Ski Novice ladies limited för Sandra, Sofie och Emma-Nellie där man tävlar om placeringarna i starten till moto 1. Efter starten så kommer Sofie ut som nummer 1, därefter kom Emma-Nellie och sedan kom Sandra på tredje plats. Vi körde väldigt bra och höll topp 3 ända i mål. Efter några omkörningar så slutade Emma-Nellie som nummer ett, Sandra nummer 2 och Sofie nummer 3.

Sedan var det dags för moto 1. Olyckligt vis så tjuvstartade personen bredvid Emma-Nellie så hon hängde på och fick också tjuvstart tillsammans med 2 andra så det blev omstart. På omstarten så tar Sandra starten och leder ända i mål. Sofie kom ut som nummer 5 men körde om en person så hon slutade på en fjärde plats. Emma-Nellie kom ut i starten fort trots tjuvstart och körde upp sig från 14:onde plats till 8:onde plats.

Nu var det dags för det sista och avgörande heatet. Sofie kom ut på en fjärde plats efter starten och höll den platsen ända till mål så slutade på en tredje plats totalt som hon är väldigt nöjd med. Emma-Nellie kom ut som nummer 3 i starten och körde upp sig till en andra plats och låg efter Sandra som ledde hela heatet.

Emma-Nellie slutade på en femte plats, Sofie en tredje plats och så vi fick en till världsmästare i teamet och det var Sandra! DSC_0093 Imorgon är det dags för Jonna första heat i Expert limited och Sofie i Amateur lite, håll tummarna för oss!

DSC_0103 DSC_9992

DSC_9997