Det har gått väldigt bra för de våra tjejer i Ski ladies. Sandra vann totalt (1,1,3), Jonna tvåa(3,2,2), Emma-Nellie på tredje plats(2,5,1) och Sofie femma(5,4,4). Tre svenska tjejer på pallen i damklassen och Sofie strax utanför 🙂
GRATTIS!
I skrivande stund är inte resultatet klart i ski junior 13-15, där Sofie och Emma-Nellie tävlar mot alla grabbar. Jonna skall också köra ski expert promotion i eftermiddag.

The girls have done a very good job in the class ski ladies. Sandra won (1,1,3), Jonna in second Place (3,2,2), Emma-Nellie in third Place (2,5,1) and Sofie in fifth Place (5,4,4). Three swedish girls on the podium in pro-am ladies limited! CONGRATULATIONS!      We don’t know the results from Ski junior 13-15 where Emma and Sofie is racing against the boys yet. Jonna is also going to race in Ski promotion this afternoon.

Det har blivit förstärkning i teamet:)

Det har blivit förstärkning i teamet:)

 

Matpaus

Matpaus

 

Väntan mellan heaten

Väntan mellan heaten

 

Det nya fotsteget är användbart!

Det nya fotsteget är användbart!